Deze moeder is erg blij met de koe die is geschonken door een weldoener uit Nederland

Geef een
KOE cadeau

en help een gezin met een
gehandicapt kindje
in Kyrgyzstan.

Onze visie

Onze visie is dat elk kind, waar ook ter wereld, dezelfde kansen en mogelijkheden op een fijn leven mag hebben. Tegelijkertijd beseffen we maar al te goed dat we niet alles kunnen veranderen in de wereld en niet iedereen die dat nodig heeft kunnen helpen. Toch denken we dat ieder initiatief, hoe klein ook, een verschil kan maken.
Daarom hebben we gekozen voor een concreet afgebakend project met snel resultaat en verhoudingsgewijs weinig kosten, maar met een grote impact op het geholpen gezin en de gemeenschap waar het gezin deel van uit maakt.

Met 750 euro helpen we al een gezin. Een gezin dat we via onze contact persoon in Kyrgyzstan ‘bijna persoonlijk’ leren kennen en kunnen volgen.

We willen een transparante organisatie zijn waarbij al het gedoneerde geld ten goede komt van de gezinnen en elke donateur kan volgen wat er met zijn/haar geld wordt gedaan.

Onze contactpersoon van Nur Bala heeft de opdracht gekregen om ons binnen twee maanden minimaal 2 foto’s te sturen van het gezin waaraan de koe is gedoneerd.

Omdat het online zetten van de informatie ook enige tijd vergt moet men, wanneer men een hele koe doneert, rekening houden met een periode van 3 maanden tussen het moment van donatie en het online staan van het gezin en de koe.
Doneer je een kleinere bijdrage dan is het afhankelijk van andere donaties wanneer er weer een hele koe bij elkaar gespaard is.

Wij zijn altijd bereid om een presentatie met foto’s te geven op locatie bij een gulle gever thuis of bij een bedrijf.

 Wil(t) u/jij meehelpen onze visie uit te dragen? Dat kan!

Download dit pdf bestand en stuur het door naar familie, vrienden en kennissen en vraag hen om onze naamsbekendheid te vergroten.