Deze moeder is erg blij met de koe die is geschonken door een weldoener uit Nederland

Geef een
KOE cadeau

en help een gezin met een
gehandicapt kindje
in Kyrgyzstan.

Video’s

Aankopen en doneren van een koe

Nargiza (onze projectassistente) en Jyldyz (de manager van onze samenwerkingsorganisatie Nur Bala) hebben op ons verzoek videobeelden gemaakt. Deze beelden zijn verwerkt tot een kort filmpje (6 minuten) dat we op Youtube geplaatst hebben. In het filmpje is te zien hoe de dames te werk gaan bij het aankopen en doneren van een koe voor onze stichting Geefeenkoe.nl. Bekijk het filmpje door op onderstaand plaatje te klikken.

Het filmpje duurt 6 minuten.

De eerste 150 koeien

Eind maart is de 150ste koe gedoneerd: koe Bless. Inmiddels zijn het meer.

In het filmpje hieronder worden de eerste 150 koeien achter elkaar vertoond op alfabetische volgorde van de naam van het kind of het Kinderdagverblijf dat de koe heeft ontvangen.

Het filmpje duurt 10 miniuten.

Pepijn Trapman op tv

 

In oktober 2010 is Pepijn Trapman, initiatiefnemer van onze stichting en actieve vrijwillger vanuit Kyrgyzstan, geinterviewd door de Apeldoornse Lokale televisie voor het programma ‘Ik vertrok’. Het filmpje staat op Youtube en is hieronder te bekijken. Het duurt 23 minuten maar geeft het verhaal van Pepijn goed weer.

Wil(t) u/jij meehelpen? Dat kan!

We zoeken vrijwillgers voor de PR (oa website en social media), contact met de 1% club, hulp bij verkoop van vilten producten, etc.